Aktuelt

Holst, Advokater Advokatpartnerselskab
T, +45 8934 0000
F, +45 8934 0001

info@holst-law.com

CVR: 35680470

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Aarhus

Hans Broges Gade 2

DK-8000 Aarhus C

København

Indiavej 1

DK-2100 København Ø

Er du vores nye kollega?

Vi har travlt i huset, og navnlig i vores afdeling for fast ejendom. Derfor leder vi på vores Aarhus kontor efter en ambitiøs og selvstændig advokat med interesse fast ejendom i bred forstand – og meget gerne med erfaring fra leje- og erhvervslejeretten.

Hos Holst, Advokater er der højt til loftet og en uformel omgangstone. Vi prioriterer en fleksibel hverdag med stor grad af fleksibilitet og med tydelig fokus på den enkelte medarbejders faglige sparring og udvikling.

Vi forestiller os, at du er advokat med 2 eller flere års erfaring. Du har tidligere arbejdet med fast ejendom og meget gerne med leje- og/eller erhvervslejeret, og du er vant til både at tage ansvar for og opsøge egne sager. Som advokat vil du komme til at indgå i et team af kollegaer, der alle beskæftiger sig med aspekter af fast ejendom, men vil også have stort selvstændigt ansvar for ”dine” områder.

Hvad stillingen herudover præcist skal indeholde afhænger af den enkelte kandidat, og altså også af dine præferencer.

Hvis det lyder interessant, eller hvis du bare gerne vil vide mere om firmaet og stillingen, er du velkommen til at tage fat i partner Morten Fendinge Olsen eller advokat Kristian Torp.

Vi glæder os til at høre fra dig!