Aktuelt

Holst, Advokater Advokatpartnerselskab
T, +45 8934 0000
F, +45 8934 0001

info@holst-law.com

CVR: 35680470

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Aarhus

Hans Broges Gade 2

DK-8000 Aarhus C

København

Indiavej 1

DK-2100 København Ø

Vi søger advokatfuldmægtig med interesse for entrepriseret til kontoret i Aarhus

Hvad søger vi?

Vi har stadig forrygende travlt. Derfor leder vi nu efter en faglig stærk, ambitiøs og selvstændig fuldmægtig gerne med 1 eller 2 års erfaring til vores afdeling for entrepriseret.

Vi forventer

Vi forestiller os, at du er 1. eller 2. års fuldmægtig eller måske helt nyuddannet. Du har måske allerede haft berøring med entrepriseret og byggesager. Som vores nye kollega skal du være en del af et fantastisk team af dygtige kollegaer, der beskæftiger sig med alle aspekter af entrepriseretten.

Hvad du præcist skal starte med, det afhænger af din erfaring og dine præferencer.

Vi tilbyder

Hos Holst, Advokater er der højt til loftet og en uformel omgangstone. Vi lægger vægt på et afbalanceret arbejdsliv, så selv om tempoet ofte er højt, så prioriterer vi et liv ved siden af arbejdet.

Hos os får du en hverdag med stor fleksibilitet og med tydelig fokus på din faglige udvikling.

Du kommer til at arbejde sammen med nogle af landets dygtigste og mest erfarne kollegaer. De er altid villige til at hjælpe og vejlede dig.

Hos Holst, Advokater kommer du til at tale med klienterne og ikke kun med en kollega. For kun derved kommer du hurtigt op i flyvehøjde og kan få ansvar for dine egne sager.

Tiltrædelse så hurtigt som muligt!

Mere information?

Hvis det lyder interessant, eller hvis du bare gerne vil vide mere om firmaet og stillingen, er du velkommen til at tage fat i partner Carsten Led-Jensen på 3010 2219, advokat Kristian Torp på 3010 2223, eller partner Holger Schöer på 2019 7435.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Send din ansøgning her