Aktuelt

Holst, Advokater Advokatpartnerselskab
T, +45 8934 0000
F, +45 8934 0001

info@holst-law.com

CVR: 35680470

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Aarhus

Hans Broges Gade 2

DK-8000 Aarhus C

København

Indiavej 1

DK-2100 København Ø

Vi søger jurastuderende til kontoret i København med interesse for rekonstruktion & insolvens samt entrepriseret

Hvad søger vi?

Vi leder efter flere fagligt stærke, ambitiøse og selvstændige jurastuderende til vores afdeling for rekonstruktion & insolvens samt entrepriseret i København.

Vi forventer

Vi forestiller os, at du minimum er på 3. semester og har en særlig interesse for de formueretlige fag. Som vores nye kollega skal du være en del af et team af dygtige kollegaer, der enten beskæftiger sig med alle aspekter af insolvensretten eller entrepriseret samt øvrige juridiske discipliner i tilknytning til insolvens- og entrepriseret (f.eks. fast ejendom, virksomhedsoverdragelse, proces m.v.).

Vi forestiller os herudover, at du:

  • har gode karakterer, navnlig i de formueretlige fag
  • er ambitiøs og har et højt fagligt “drive”
  • er imødekommende og udadvendt
  • er struktureret
  • kan håndtere mange “bolde” på samme tid
  • kan arbejde selvstændigt såvel som i teams og ikke mindst
  • en positiv aktiv tilgang til mennesker og opgaver og gerne med et smil på læben

Endeligt så forestiller vi os, at du vil kunne starte senest 1. februar 2024 (og gerne tidligere) eller efter aftale, så det passer med dine eksaminer, nuværende jobsituation m.v.

Vi tilbyder

Hos Holst, Advokater er der højt til loftet og en uformel omgangstone. Vi lægger vægt på et afbalanceret arbejdsliv, så selv om tempoet er højt, så prioriterer vi et liv ved siden af arbejdet. Hos os får du en hverdag med stor fleksibilitet og med tydelig fokus på din faglige udvikling. Du kommer til at arbejde sammen med nogle af landets dygtigste og mest erfarne kollegaer. De er altid villige til at hjælpe og vejlede dig. For kun derved kommer du hurtigt op i flyvehøjde og kan få ansvar for dine egne sager.

Send en ansøgning via vores formular på: www.holst-law.com/karierre/ledige-stillinger.

Mere information?

Hvis det lyder interessant, eller hvis du bare gerne vil vide mere om firmaet og stillingen, er du velkommen til at tage fat i Associeret Partner, advokat (H) René Møller-Olsen på tlf. 3018 1052 eller mail rmo@holst-law.com, eller advokat Søren Klingenberg Friis på tlf. 3010 0584 eller skf@holst-law.com.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Send din ansøgning her