Personer

Holst, Advokater Advokatpartnerselskab
T, +45 8934 0000
F, +45 8934 0001

info@holst-law.com

CVR: 35680470

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Aarhus

Hans Broges Gade 2

DK-8000 Aarhus C

København

Indiavej 1

DK-2100 København Ø

Tilbage

Kort om Martin

Martin vidste tidligt, at det var fast ejendom, han ville beskæftige sig med – og har allerede mange års erfaring med lejeret, landbrugsret, overdragelse af fast ejendom samt projektudvikling.

Martin rådgiver private og offentlige virksomheder, administratorer og projektudviklere inden for alle aspekter af erhvervs- og boliglejeretten, som Martin er specialist i. Han beskæftiger sig derudover med transaktioner af erhvervsejendomme, projektudvikling samt rådgivning vedrørende landbrugsretlige forhold.

Martin rådgiver blandt andet klienter i forbindelse med udfærdigelse, forhandling og genforhandling af lejekontrakter, varsling af lejeforhøjelse samt udfærdigelse og aflæggelse af forbrugs- og driftsregnskaber. Gennem årene har Martin fået stor erfaring med håndtering og løsning af tvister - blandt andet vedrørende lejens størrelse, opsigelse og ophævelse af lejemål, parternes vedligeholdelsesforpligtelser, fraflytning, lejerskifte og udsættelsessager i alle afskygninger.

Martin underviser ofte eksempelvis ejendomsadministratorer, in-house jurister og advokater i retslige emner vedrørende fast ejendom.

Erfaring & uddannelse

  • 2013 Cand.jur., Aarhus Universitet

Bestalling

  • 01-02-2017

Sprog

  • Engelsk