Forretningsområder

Holst, Advokater Advokatpartnerselskab
T, +45 8934 0000
F, +45 8934 0001

info@holst-law.com

CVR: 35680470

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Aarhus

Hans Broges Gade 2

DK-8000 Aarhus C

København

Indiavej 1

DK-2100 København Ø

Tilbage

FIDIC

FIDIC – Mere end 50 års erfaring med internationale byggeprojekter

Vi har mere end 50 års erfaring med internationale byggeprojekter i både Europa og på andre kontinenter, herunder med afsæt i FIDIC-baserede kontrakter. Det betyder, at vi kan tilbyde specialiseret og handlekraftig rådgivning i samtlige faser af en entreprise.

I tilfælde af retstvister og konfliktløsning har vi endvidere omfattende og specialiseret erfaring – både ved de almindelige danske domstole og ved voldgift.

Hos Holst, kan du altså nyde godt af erfaringer fra mere end 200 FIDIC-baserede kontrakter og et tilsvarende antal internationale, ikke-FIDIC entreprisekontrakter fra projekter i mere end 35 lande verden over – hvor vi har repræsenteret såvel bygherrer som entreprenører, ingeniørvirksomheder og finansielle partnere.

Et par af vores eksperter i entrepriseret har desuden bidraget til lærebøger om FIDIC-kontrakter; Holger Schöer er medforfatter til ”FIDIC: International Entrepriseret i et dansk perspektiv”, en førende guide til FIDIC-kontrakter udgivet af Gjellerup, og Jakob B. Sørensen har skrevet en af de mest benyttede guides til 2017 FIDIC-kontrakterne, ”The FIDIC Companions”, udgivet af ICE Publishing, UK.