Forretningsområder

Holst, Advokater Advokatpartnerselskab
T, +45 8934 0000
F, +45 8934 0001

info@holst-law.com

CVR: 35680470

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Aarhus

Hans Broges Gade 2

DK-8000 Aarhus C

København

Indiavej 1

DK-2100 København Ø

Tilbage

Inkasso

Inkasso – inddrivelse, rykkerservice og ordentlig behandling

Vi tilbyder kompetent og effektiv hjælp til inddrivelse af dine tilgodehavender – og dermed til at reducere kredittiden og styrke likviditeten. Samtidig sørger vi altid for at behandle dine kunder ordentligt.

Kernen i vores arbejde med inkasso er en kombination af mange års erfaring og automatiserede processer. Vi har en række populære løsninger i form af rykkerservice, basis-inkasso og udvidet inkasso, hvor prisen pr. sag er fast, så du altid ved, hvad en sag maksimalt kan koste.

Når du anvender vores rykkerservice, sender vi inkassobrev til din kunde, tager telefonisk kontakt, administrerer en afdragsordning og indberetter til RKI ved manglende overholdelse af afdrag. Hvis din kunde ikke betaler noget, betaler du heller ikke noget.

Ønsker du at fortsætte sagen ud over dette, tilbyder vi yderst konkurrencedygtige priser på basis-inkasso og udvidet inkasso – og vi har stor erfaring med eksempelvis begæring af tvangsauktioner. Og er din kunde bosat i udlandet, benytter vi en af vores gode udenlandske samarbejdspartnere til at inddrive gælden lokalt.

Kort sagt: Ingen abonnementspris eller skjulte gebyrer, blot effektiv inddrivelse.