Holst, Advokater Advokatpartnerselskab
T, +45 8934 0000
F, +45 8934 0001

info@holst-law.com

CVR: 35680470

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Aarhus

Hans Broges Gade 2

DK-8000 Aarhus C

København

Indiavej 1

DK-2100 København Ø

Persondatapolitik for konkurrencer på sociale medier

Persondatapolitik for konkurrencer på sociale medier

I forbindelse med afholdelse af konkurrencer på sociale medier behandler Holst, Advokater, som dataansvarlig, de personoplysninger, der fremgår af din profil på det pågældende sociale medie. Der vil som udgangspunkt alene være almindelige personoplysninger såsom navn og/eller profilnavn, og du opfordres til aldrig at dele følsomme eller fortrolige personoplysninger i forbindelse med deltagelse i en af vores konkurrencer.

Persondatabehandlingen sker, for at vi kan administrere din deltagelse i konkurrencen på Holst, Advokaters side og er derfor nødvendig for din deltagelse i konkurrencen.

Behandlingen sker på grundlag af Holst, Advokaters legitime interesse i at kunne administrere din deltagelse i konkurrencen og derigennem at synliggøre Holst, Advokater, herunder bl.a. som en potentiel arbejdsplads, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

Personoplysninger modtaget i forbindelse med din deltagelse i konkurrencen vil blive opbevaret af Holst, Advokater, indtil konkurrencen er afsluttet, og oplysningerne ikke længere er nødvendige for at kunne administrere din deltagelse i konkurrencen. Holst, Advokater sletter opslaget, herunder kommentarer og likes senest efter 5 år.

Holst, Advokater videregiver ikke dine personoplysninger til tredjeparter, medmindre vi er retligt forpligtede hertil.

Hvis du har spørgsmål til Holst, Advokaters behandling af dine personoplysninger i forbindelse med din deltagelse i konkurrencen, kan du skrive til info@holst-law.com