Holst, Advokater Advokatpartnerselskab
T, +45 8934 0000
F, +45 8934 0001

info@holst-law.com

CVR: 35680470

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Aarhus

Hans Broges Gade 2

DK-8000 Aarhus C

København

Indiavej 1

DK-2100 København Ø

Retningslinjer for Holst, Advokaters fanside på Instagram

Hvis du liker, følger eller på anden måde interagerer med vores fanside, betyder det, at du accepterer både Holst, Advokaters samt Instagrams betingelser for brug af siden.

Hvis der er uoverensstemmelse mellem Instagrams betingelser og Holst, Advokaters betingelser, så er Holst, Advokater underlagt de sædvanlige regler for fansider, som gør at Instagrams betingelser går forud for Holst, Advokaters.

Instagrams betingelser findes her.

Holst, Advokaters betingelser

Du er velkommen til at like, kommentere og dele vores opslag, men dette skal ske med respekt for andres holdninger og ikke have form af reklame eller spam. Holst, Advokater accepterer derfor ikke kommunikation på fansiden, der er nedladende eller afsporer sig fra det oprindelige opslag. Du må ikke bruge tekst og billeder separat til egne formål uden vores (og i nogle tilfælde de afbildede personers) konkrete forudgående skriftlige samtykke hertil.

Holst, Advokater foretager ikke egentlig overvågning af fansiden, men vi forbeholder os retten til at slette eller blokere opslag uden yderligere varsel, hvis vi skønner, at de strider mod ovennævnte. Såfremt dette sker gentagne gange, kan det føre til suspension eller bortvisning fra fansiden.

Holst, Advokater kan kontaktes på info@holst-law.com eller telefon 89 34 00 00. Henvendelser via fansiden om f.eks. et konkret opslag, stræber Holst, Advokater sig efter at besvare inden for fem hverdage efter modtagelsen.