Resultat

Holst, Advokater Advokatpartnerselskab
T, +45 8934 0000
F, +45 8934 0001

info@holst-law.com

CVR: 35680470

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Aarhus

Hans Broges Gade 2

DK-8000 Aarhus C

København

Indiavej 1

DK-2100 København Ø

Aftale

Entreprise-, leje- og serviceaftaler ved nyt, tredobbelt hotelbyggeri

Et nyt byggeri skal omfatte både et budgethotel, et luksushotel og en bygning med en blanding af kontorer og ejerlejligheder. Holger Schöer bistod bygherren med alle aftaler – fra entreprisekontrakten til lejeaftalen med forpagteren af cafeen i stueetagen

Ét budgethotel. Ét luksus-/lejlighedshotel. Ét kontorbyggeri. Ejerlejligheder ovenpå kontoretagerne. Cafe/restaurant i bunden af budgethotellet. Og hertil et ønske om at komme hurtigt i gang med byggeriet.

Som juridisk partner for bygherren havde (og har) partner i Holst, Holger Schöer, ansvaret for at udarbejde alle de nødvendige aftaler og samtidig medvirke til en hurtig proces. Det betød, at han blandt andet udarbejdede kontrakter med kæden bag budgethotellet, lejekontrakter til lejlighedshotellet, aftalegrundlag for de virksomheder, der flytter ind i kontorerne, lejeaftale med forpagteren af cafeen – og entrepriseaftalen, der i sig selv var noget særligt.

Da bygherren som nævnt ønskede, at byggeriet kom hurtigt i gang, besluttede man at inddrage entreprenøren tidligere i processen end normalt – for så at sige at ”bygge, mens vi projekterer”, i stedet for først at få hele aftalegrundlaget på plads og så gå i gang med at bygge.

Holgers bistand betød, at hele det mangfoldige aftalegrundlag kom på plads, og at byggeriet blev igangsat på det ønskede tidspunkt.

Anvendte forretningsområder