Resultat

Holst, Advokater Advokatpartnerselskab
T, +45 8934 0000
F, +45 8934 0001

info@holst-law.com

CVR: 35680470

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Aarhus

Hans Broges Gade 2

DK-8000 Aarhus C

København

Indiavej 1

DK-2100 København Ø

Aftale

Holst, Advokater bistår ved stor dansk modefusion

Holst, Advokater har bistået kapitalejerne i Revolver ApS i forbindelse med salget af 100 % af kapitalandelene i selskabet til Bella Operation A/S.

Selskabet Revolver ApS står bag den københavnske modemesse Revolver, der normalt afvikles i Øksnehallen på Vesterbro og i Forum på Frederiksberg i forbindelse med den københavnske modeuge. Bella Operation A/S står i forvejen bag modemessen CIFF (Copenhagen International Fashion Fair), der ligeledes afvikles i forbindelse med den københavnske modeuge. Bella Operation A/S er i øvrigt en del af Bellagroup, der er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer og messer og Bellagroup driver i dag bl.a. Bella Center Copenhagen, Copenhagen Marriott Hotel og Crowne Plaza Copenhagen Towers.

Transaktionen vil cementere Københavns position som Nordens modehovedstad.

Holst, Advokater har bistået kapitalejerne i Revolver ApS med juridisk rådgivning i forbindelse med etablering af datarum, udarbejdelse af overdragelsesaftale samt øvrige aftaler relateret til transaktionen. Holst, Advokaters team var bestående af Anders Roug, Anders Hedetoft og Søren Elmstrøm.

Anvendte forretningsområder