Resultat

Holst, Advokater Advokatpartnerselskab
T, +45 8934 0000
F, +45 8934 0001

info@holst-law.com

CVR: 35680470

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Aarhus

Hans Broges Gade 2

DK-8000 Aarhus C

København

Indiavej 1

DK-2100 København Ø

Aftale

Kontrol af compliance, due diligence, forhandling og dokumenter ved opkøb af konkurrent

Holst, har bistået leasingselskabet Fleggaard Leasing på den strategiske rejse mod at blive et af Danmarks største flex leasing-selskaber. Ved opkøbet af Forza Leasing leverede Holst, bistand i forbindelse med kontrol af compliance, due diligence, udarbejdelse af dokumenter og gennemførelse af closing. Holst, deltog også i forhandlingerne med sælger.

Leasingselskabet Fleggaard Leasing har gennem flere år været på en rejse mod at blive en af Danmarks største aktører på markedet for flex leasing. En væsentlig del af denne strategiske rejse er opkøb af andre selskaber, og i slutningen af 2021 satte de en stor streg under deres position med opkøbet af Forza Leasing.

Opkøbet øgede antallet af leasingkontrakter med 1.500 og bragte Fleggaard Leasings samlede antal leasingkontrakter op på 12.500.

Holst, har været med Fleggaard Leasing på en stor del af den strategiske rejse – herunder et tidligere opkøb af en anden virksomhed – og bistod også med opkøbet af Forza Leasing.

Holst, var således ansvarlige for due diligence på udvalgte områder og kontrol af compliance med eksisterende lovgivning, ligesom Holst, har bistået ved forhandlingerne og udarbejdet de nødvendige dokumenter til alle trin og dele i processen.

Anders Hedetoft, der er partner i Holst, og har stor erfaring med leasingområdet, stod i spidsen for det Holst,-team, der arbejdede med opgaven.

Læs mere om Fleggaard Leasings køb af Forza Leasing på finans.dk

Anvendte forretningsområder