Resultat

Holst, Advokater Advokatpartnerselskab
T, +45 8934 0000
F, +45 8934 0001

info@holst-law.com

CVR: 35680470

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Aarhus

Hans Broges Gade 2

DK-8000 Aarhus C

København

Indiavej 1

DK-2100 København Ø

Aftale

ICT Logistics fik bistand af Holst, Advokater til værdiansættelse, due diligence og forhandlinger ved salg til DFDS

Fuld due diligence af selskaber i otte forskellige lande, anmeldelse til konkurrencemyndighederne i både Rusland og Danmark, værdiansættelse, forhandlinger, aftalepapirer... Holst, bistod logistikvirksomheden ICT Logistics på mange områder, da virksomheden blev solgt til DFDS.

På 25 år voksede ICT Logistics fra ét kontor i Herning til en logistikvirksomhed med kontorer i otte forskellige lande, særligt de baltiske lande og SNG-landene.

Det gjorde virksomheden til en oplagt opkøbsmulighed for DFDS, der havde et strategisk mål om en større tilstedeværelse – og bedre tilbud til både eksisterende og nye kunder – i netop de baltiske lande og SNG-landene.

Værdiansættelse og konkurrencemyndigheder

For at nå i mål måtte ICT Logistics igennem alle dele af en M&A-proces. Og mere til.

Ud over at bistå med eksempelvis oprettelsen af datarum, verificering af centrale dokumenter fra forskellige lande, forhandlinger og udarbejdelse af kontrakter, rådgav Holst, også om værdiansættelsen af ICT Logistics.

Hertil kom, at overtagelsen – grundet DFDS’ størrelse – krævede godkendelse fra konkurrencemyndighederne i både Rusland og Danmark. Holst, bistod også med denne del af processen i samarbejde med DFDS’ advokat.

Samlet endte processen med at tage ca. et år fra de indledende drøftelser til den underskrevne kontrakt, inden salget af ICT Logistics fik den sidste godkendelse fra de danske konkurrencemyndigheder. Trods det relativt lange forløb var der stor tilfredshed med processen på begge sider af bordet, og som DFDS konstaterede i pressemeddelelsen om købet:

”DFDS is excited to announce the integration of ICT Logistics into its logistics network. While DFDS has owned a minority share of ICT Logistics since 2006, the acquisition gives an opportunity to strengthen and expand services across multiple markets greatly.”

Anvendte forretningsområder