Aktuelt

Holst, Advokater Advokatpartnerselskab
T, +45 8934 0000
F, +45 8934 0001

info@holst-law.com

CVR: 35680470

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Aarhus

Hans Broges Gade 2

DK-8000 Aarhus C

København

Indiavej 1

DK-2100 København Ø

Holst, får klient frifundet i omfattende omstødelsessag for mere end DKK 11 mio.

En klient, der som professionel bygherre beskæftiger sig med ejendomsudvikling, blev af et konkursbo efter en entreprenørvirksomhed stævnet med påstand om omstødelse for samlet over DKK 11 mio. Ifølge konkursboet havde klienten indgået totalentreprisekontrakt med den fallerede entreprenørvirksomhed, og konkursboet påstod i den forbindelse omstødelse af værdien af det arbejde, som den konkursramte entreprenørvirksomhed efter konkursboets opfattelse havde udført uden at modtage entreprisesum.

Holst, afviste under hele sagen kravet på vegne af klienten, da den fallerede entreprenørvirksomhed ikke havde udført det påståede arbejde, og hvorfor konkursboet følgelig ikke var berettiget til noget krav.

Efter en hovedforhandling, der strakte sig over 3 dage, frifandt retten klienten på alle punkter, da det efter bevisførelsen lå fast, at den konkursramte entreprenør ikke havde udført det af konkursboet påståede arbejde, ligesom klienten i øvrigt ikke havde opnået nogen berigelse, som ville kunne omstødes.

Sagen blev ført af partner Mogens Birkebæk og advokat Nikolaj Præstegaard Jensen, der er specialister i projektudvikling.