Aktuelt

Holst, Advokater Advokatpartnerselskab
T, +45 8934 0000
F, +45 8934 0001

info@holst-law.com

CVR: 35680470

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Aarhus

Hans Broges Gade 2

DK-8000 Aarhus C

København

Indiavej 1

DK-2100 København Ø

Vi søger erfaren advokat/fuldmægtig med interesse for fast ejendom til kontoret i Aarhus

Hvad søger vi?

Vi har travlt i huset, og navnlig i vores afdeling for fast ejendom. Derfor leder vi på vores Aarhus kontor efter en ambitiøs og selvstændig advokat/fuldmægtig med interesse for fast ejendom i bred forstand – og meget gerne med erfaring fra leje- og erhvervslejeretten.

Vi forventer

Vi forestiller os, at du er 3. års fuldmægtig eller advokat. Du har tidligere beskæftiget dig med fast ejendom og meget gerne med leje- og/eller erhvervslejeret, og du er vant til både at tage ansvar for og opsøge egne sager. Som ansat vil du komme til at indgå i et team af kollegaer, der alle beskæftiger sig med aspekter af fast ejendom, men vil også have stort selvstændigt ansvar for ”dine” områder.

Hvad stillingen herudover præcist skal indeholde afhænger af den enkelte kandidat, og altså også af dine præferencer.

Vi tilbyder

Hos Holst, Advokater er der højt til loftet og en uformel omgangstone. Vi prioriterer en fleksibel hverdag med stor grad af fleksibilitet og med tydelig fokus på den enkelte medarbejders faglige sparring og udvikling.

Tiltrædelse snarest muligt.

Mere information?

Hvis det lyder interessant, eller hvis du bare gerne vil vide mere om firmaet og stillingen, er du velkommen til at tage fat i partner Morten Fendinge Olsen på 3010 2216 eller advokat Kristian Torp. på 3010 2223

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Send din ansøgning her