Forretningsområder

Holst, Advokater Advokatpartnerselskab
T, +45 8934 0000
F, +45 8934 0001

info@holst-law.com

CVR: 35680470

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Aarhus

Hans Broges Gade 2

DK-8000 Aarhus C

København

Indiavej 1

DK-2100 København Ø

Tilbage

Ansættelsesret og arbejdsret

Ansættelsesret og arbejdsret – fra kontrakter til konfliktløsning

Vi rådgiver inden for alle områder af ansættelsesret og arbejdsret – og for alle typer af private virksomheder, fonde og foreninger samt kommuner og andre offentlige og halvoffentlige virksomheder.

Vi svarer på spørgsmål og hjælper med udarbejdelse af kontrakter, klausuler for medarbejdere og personalehåndbøger, som tilpasses virksomhedens behov. Vi hjælper ved forhandlingsbordet i forbindelse med eksempelvis masseafskedigelser, køb og salg af virksomheder og overenskomstforhandling – med baggrund i vores store erfaring med sager vedrørende kollektive overenskomster og større organisationsændringer. Og vi rådgiver om konfliktløsning og forhandlingstaktik, hvor vi ser det som en af vores fornemmeste opgaver at forudse og foregribe potentielle konfliktsituationer.

For os handler en god håndtering af ansættelsesretlige problemstillinger også om at kunne se hinanden i øjnene efter en eventuel konflikt. Vi tager gerne kampen, men sørger altid for også at rådgive om alternative løsninger og for at tage kommercielle overvejelser med i beslutningsprocessen.