Resultat

Holst, Advokater Advokatpartnerselskab
T, +45 8934 0000
F, +45 8934 0001

info@holst-law.com

CVR: 35680470

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Aarhus

Hans Broges Gade 2

DK-8000 Aarhus C

København

Indiavej 1

DK-2100 København Ø

Aftale

Køberkonsortium fik bistand til due diligence, aftaler og kontrakter

Da et køberkonsortium i 2019 overtog mode- og tøjvirksomheden Day Birger et Mikkelsen var Holst, en del af processen fra start til slut. Bistanden fra Holst, omfattede blandt andet due diligence og en række forskellige aftaler og kontrakter

Mode- og tøjvirksomheden Day Birger et Mikkelsen, der blev grundlagt i 1997, blev i 2019 overtaget af et køberkonsortium efter flere år med vigende regnskabsmæssige resultater.

Holst, repræsenterede – med partner Anders Hedetoft som ankerperson – køberkonsortiet i processen og var med fra start til slut; gennem aftaler, finansiering, closing og så videre.

Bistanden fra Holst, omfattede således blandt andet en juridisk due diligence og diverse aftaler og kontrakter, herunder alt det juridiske vedrørende overtagelse af medarbejdere, overtagelse af varemærkerettigheder i ind- og udland, indtrædelse i agent- og franchiseaftaler med videre. En del af aftalesetuppet var også, at sælgeren skulle reinvestere en del af pengene i det nye setup, og der skulle etableres en ny struktur i holdingselskabet.

Aftalen blev indgået på grundlag af et kort men intens forhandlingsforløb.

Køberkonsortiet er nu med succes i gang med en turnaround af de overtagne aktiviteter.

Anvendte forretningsområder