Resultat

Holst, Advokater Advokatpartnerselskab
T, +45 8934 0000
F, +45 8934 0001

info@holst-law.com

CVR: 35680470

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Aarhus

Hans Broges Gade 2

DK-8000 Aarhus C

København

Indiavej 1

DK-2100 København Ø

Rådgivning

Pengeinstitut undgik et tocifret milliontab

Holst, hjalp med både rådgivning, retssag, undersøgelse af aktiver, salg af pantsatte aktiver og omfattende forhandlinger, da et dansk pengeinstitut skulle undgå et større tab på en dansk/tysk kunde

Et dansk pengeinstitut havde et tocifret millionkrav mod en dansk/tysk koncern, der havde opbygget en større gæld på grund af handel med forskellige finansielle instrumenter, herunder valuta.

Koncernen var vidt forgrenet, og der var afgivet kaution af en række personer og selskaber i både Danmark og Tyskland. Henrik Christian Strand, associeret partner i Holst, bistod derfor på en lang række fronter.

Dels rådgav han det danske pengeinstitut. Dels samlede han to eksisterende retssager med to forskellige advokater til én retssag med ham som advokat. Dels bistod han med at undersøge aktiver i Nordamerika og Asien – herunder forhandlinger med amerikanske advokater. Dels håndterede han salget af pantsatte aktiver i Tyskland. Og dels stod han i spidsen for omfattende forhandlinger med de berørte kautionister og disses advokater.

Resultatet blev en fornuftig løsning for alle parter, inklusive pengeinstituttet, der i sidste ende kunne nøjes med et begrænset tab på hele engagementet.

Anvendte forretningsområder