Aktuelt

Holst, Advokater Advokatpartnerselskab
T, +45 8934 0000
F, +45 8934 0001

info@holst-law.com

CVR: 35680470

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Aarhus

Hans Broges Gade 2

DK-8000 Aarhus C

København

Indiavej 1

DK-2100 København Ø

Styrk din startup- eller vækstvirksomheds juridiske fundament i samarbejde med Holst, Advokater

Er du founder, ansat i en startup- eller vækstvirksomhed eller måske noget helt tredje og kunne du tænke dig at styrke din virksomheds juridiske platform – så læs med her.

Holst, Advokater afholder i løbet af efteråret 2023 4 seminarer målrettet startup- og vækstvirksomheder. På hvert seminar vil advokaterne Christian Skadborg og Søren Elmstrøm stille skarpt på et særligt udvalgt juridisk emne, der bør være relevant for de fleste startup- og vækstvirksomheder.

Temaerne og datoerne for de enkelte seminarer er som følger:

  1. Juridiske udfordringer i forbindelse med kapitalfremskaffelse, herunder ved kapitaltilførsel fra Vækstfonden, Business Engels, Innovationsprogrammer m.v. samt lidt om ”dos and don’ts” ved ejeraftaler. Seminaret afholdes hos Holst, Advokater i Aarhus onsdag den 13. september 2023.
  2. Hvordan beskytter jeg min virksomheds forretningshemmeligheder og rettigheder i øvrigt (ophavsrettigheder, patenter, varemærker m.v.)? Seminaret afholdes hos Holst, Advokater i Aarhus torsdag den 12. oktober 2023.
  3. Etablering og strukturering af incitaments- og bonusprogrammer for virksomhedens medarbejdere, herunder aktiebaserede programmer som warrants / tegningsoptioner. Seminaret afholdes hos Holst, Advokater i Aarhus torsdag den 9. november 2023.
  4. Hvordan udarbejder jeg den ”gode” kommercielle kontrakt, herunder hvordan identificerer jeg min virksomheds risici, og hvordan kan disse risici eventuelt afdækkes via kontraktens vilkår? Seminaret afholdes hos Holst, Advokater i Aarhus torsdag den 7. december 2023.

Det er helt uforpligtende og gratis at deltage i seminarerne. Der er dog et begrænset antal pladser, så skynd dig at reserver en plads til arrangementsrækken. Bemærk tilmelding er bindende for alle 4 seminarer.

Tilmelding senest den 31. august 2023.

Hvert seminar har en varighed af ca. 2 timer med start fra kl. 15. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne undervejs samt netværke med de øvrige deltagere på seminaret. Efter hvert seminar vil Holst være vært for en let anretning til deltagerne.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen
Christian Skadborg og Søren Elmstrøm

Tilmelding til seminarrække