Aktuelt

Holst, Advokater Advokatpartnerselskab
T, +45 8934 0000
F, +45 8934 0001

info@holst-law.com

CVR: 35680470

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Aarhus

Hans Broges Gade 2

DK-8000 Aarhus C

København

Indiavej 1

DK-2100 København Ø

Vi søger advokatfuldmægtig med interesse for rekonstruktion og insolvens til Holst, Advokater i København

Hvad søger vi?

Vi leder efter en faglig stærk, ambitiøs og selvstændig advokatfuldmægtig til vores afdeling for rekonstruktion & insolvens i København.

Vi forventer

Vi forestiller os, at du er nyuddannet fra studiet eller har 1-2 års erfaring som advokatfuldmægtig med interesse for særlig rekonstruktion og insolvens. Som vores nye kollega skal du være en del af et fantastisk team af dygtige kollegaer, der beskæftiger sig med alle aspekter af insolvensretten samt øvrige juridiske discipliner i tilknytning til insolvensretten (f.eks. entrepriseret, fast ejendom, virksomhedsoverdragelser m.v.).

Vi forestiller os herudover, at du:

  • har gode karakterer, navnlig i de formueretlige og selskabsretlige fag
  • er ambitiøs og har et højt fagligt “drive”
  • er imødekommende og udadvendt
  • er struktureret og god til at omsætte kompliceret stof til konkret rådgivning
  • kan håndtere mange “bolde” på samme tid
  • kan arbejde selvstændigt såvel som i teams
  • en positiv aktiv tilgang til mennesker og opgaver, og gerne med et smil på læben

Endeligt så forestiller vi os, at du vil kunne starte hos os hurtigst muligt, alt efter hvad der passer med din studieafslutning, nuværende jobsituation m.v.

Vi tilbyder

Hos Holst, Advokater er der højt til loftet og en uformel omgangstone. Vi lægger vægt på et afbalanceret arbejdsliv, så selv om tempoet er højt, så prioriterer vi et liv ved siden af arbejdet. Hos os får du en hverdag med stor fleksibilitet og med tydelig fokus på din faglige udvikling. Du kommer til at arbejde sammen med nogle af landets dygtigste og mest erfarne kollegaer. De er altid villige til at hjælpe og vejlede dig. For kun derved kommer du hurtigt op i flyvehøjde og kan få ansvar for dine egne sager.

Mere information?

Hvis det lyder interessant, eller hvis du bare gerne vil vide mere om firmaet og/eller stillingen, er du velkommen til at tage fat i partner, advokat (H) René Møller-Olsen, på tlf. 3018 1052 eller mail RMO@holst-law.com.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Send din ansøgning her