Forretningsområder

Holst, Advokater Advokatpartnerselskab
T, +45 8934 0000
F, +45 8934 0001

info@holst-law.com

CVR: 35680470

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Aarhus

Hans Broges Gade 2

DK-8000 Aarhus C

København

Indiavej 1

DK-2100 København Ø

Tilbage

Forsikring og erstatning

Forsikring og erstatning – rådgivning, ”claims handling” og indsigt

Gennem et langvarigt og omfattende samarbejde med flere af de største danske forsikringsselskaber og enkelte udenlandske har vi opbygget specialistkompetencer inden for forsikringsret og erstatningsret. Det gælder både i relation til vanlige ansvarsforsikringer og til mere specialiserede forsikringer til bestyrelser, professionelle rådgivere og entreprenører samt forsikringer til specifikke projekter og formål, som eksempelvis bygge- og anlægsprojekter, infrastruktur og produktansvar.

Vores kendskab til forsikringsret og erstatningsret har betydet, at nogle forsikringsselskaber har outsourcet dele af deres skadesbehandling til os. Vi har over de seneste år opbygget stor erfaring med ”claims handling” og behandling af skadesanmeldelser for forsikringsselskaber og de mangeartede problemstillinger og spørgsmål, der kan opstå i den forbindelse. Det gør sig gældende både i relation til tingsskade, personskade og formueskade.

Forsikringer er ofte knyttet sammen med spørgsmål om erstatning og erstatningsret, og der er mange problemstillinger, der knytter sig dette særlige retsområde. Vores dybe indsigt i disse spørgsmål og sammenhænge gør os til en attraktiv rådgiver, når virksomheder og offentlige myndigheder får behov for at aktivere deres forsikringer.