Personer

Holst, Advokater Advokatpartnerselskab
T, +45 8934 0000
F, +45 8934 0001

info@holst-law.com

CVR: 35680470

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 8.00-17.00

Aarhus

Hans Broges Gade 2

DK-8000 Aarhus C

København

Indiavej 1

DK-2100 København Ø

Anna Martine Stubben Skovsgaard

Advokat (ORLOV)

Tilbage

Kort om Anna

Anna har fokus på klientens behov - med en særlig evne til at formidle komplekse forhold på en brugbar og lettilgængelig måde.

Anna yder erhvervsretlig rådgivning til en bred vifte af danske såvel som internationale klienter, og hun har gennem sin karriere opbygget særlige kompetencer inden for retssagsbehandling, kommercielle kontrakter, leasing og hvidvask. Hun formår at skræddersy sin rådgivning til den enkelte klient, med henblik på at opfylde konkrete behov og tilføre værdi.

Anna møder altid sine klienter i øjenhøjde og gør en dyd ud af at rådgive på en letforståelig måde, hvad end der er tale om komplicerede retssager, udarbejdelse af komplekse kontrakter eller formidling og implementering af ny lovgivning i klienternes compliance-program.

Drevet af hendes ønske om at gøre komplekse forhold let tilgængelige, afholder Anna løbende kurser og gå-hjem-møder for sine klienter om aktuelle emner.

Erfaring & uddannelse

  • 2011 Cand.jur., Aarhus Universitet
  • 2016 Commercial Law, The London School of Economics and Political Science

Bestalling

  • 01-09-2014

Sprog

  • Engelsk

Medlemskaber

  • Medlem af netværket IR Global

Publikationer

  • Anders Hedetoft og Anna Martine Stubben (2017). Denmark. Dual-Use Export Controls in international transit and transhipment. WorldECR.